top of page

ROMANTIC CASTLE 
WEDDING

"Tack snälla Malin, och tusen tack för den här helgen! Du gjorde ett grymt jobb! Blev så uppspelt av bilderna. Magiska bilder wow, vi är så nöjda!"

wedding-9651.jpg
wedding-0442.jpg

A BEAUTIFUL
SUMMER WEDDING 

"Då Malin tidigare  tagit fantastiska foton på våra barn var det ingen tvekan  om att anlita henne på bröllopsdagen. Vi visste att hon var grym men resultatet blev mer än vad vi kunnat föreställa oss! Så många fina foton på allt från detaljer, gäster, och såklart oss som brudpar. Önskar ni en fotograf som är proffsig, rak och handlingskraftig och kan leverera magiska ögonblicksbilder ska ni definitivt anlita Malin."

A WALK IN THE FOREST

"Med kärlek för ditt yrke gjorde du våran dag Malin! Du passade in och man märkte inte ens av att du knäppte bilder hela tiden. Så trevlig och oerhört proffsig är så tacksam över att vi hittade just dig till att bli våran bröllopsfotograf."

wed-8955.jpg
Wedding-Viktoria&johan-53.jpg

LAKESIDE WEDDING WAY UP NORTH

"Malin, du är en fantastisk fotograf, tack för att du förevigade vårt bröllop. Du är så avslappnad och utför ditt jobb med bravur, du fick oss att kunna slappna av och att vi kunde fokusera på vårt. Ditt sprudlande humör och din energi gjorde att vi hade roligt varenda sekund av vårt bröllop. Både vi och våra gäster fick en underbar upplevelse och detta förevigade du helt magisk!"

LOVLEY WEDDING IN THE SWEDISH ARCHIPELAGO

"Vi är otroligt nöjda och tacksamma över att Malin var med och förevigade vår stora dag. Malin fångade fantastiska bilder från vigsel,  mingel och fest . Hon fick både oss och alla gäster att känna sig bekväma. Malin är superproffsig och förstod precis vad vi var ute efter! Vi är så himla nöjda!"

IMG_6259 (1).jpg
IMG_6741.jpg

WEDDING IN THE FAMILY CHURCH

"Malin är en fantastisk fotograf som lyssnar till kundens önskan. Hon har höga mål och jobbar hårt. Det vi inte var beredda på var att hon verkligen

överträffade alla våra förväntningar.

Hon skapar magiska bilder och är en fantastiskt person. Vi kan inte räkna hur många gånger våra vänner verkligen hyllade Malin som fotograf och 

hennes bilder. Tack Malin!"

WEDDING WITH A VEIW 

"Malin är otroligt professionell från start till slut. Hon inte bara fotar bra, hon hittar rätt locations, tidpunkter och får en att känna sig 100% bekväm. Hon gör det där lilla extra som förmodligen bara hon kan. Tack Malin för att du förevigade vår dag och för att du fångade allas känslor i bild!"

IMG_7858copy.jpg
IMG_8426 (1).jpg

CEREMONY BY THE WATER 

"Vi är supernöjda med Malins jobb under vår bröllopshelg! Hon fångade alla fina stunder och vi blev så nöjda med slutresultatet. Vi har bara har bara gott att säga om Malin"

REACH OUT

bottom of page