top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

HUR JOBBAR DU?

Bildmässigt är det en blandning av bohemisk och edgy. Jag älskar att fånga ögonblicken och det genuina i varje tillfälle. Att skapa rörelse och känsla är anledningen till att jag fotograferar. Därför jobbar jag ofta med naturliga rörelser och inte så mycket posering. Ibland är jag en fluga på väggen och ni märker inte av att jag fotograferar och andra stunder kan jag dergera er hur ni ska röra er. För många är detta en lättnad som visar fantastiska resultat.

3E6A6034.jpg
3E6A0976.jpg

FOTOGRAFERAR DU I HELA SVERIGE OCH VÄRLDEN?

Jag älskar att resa och se nya platser. Jag bor i Stockholm vilket är min bas, men fotograferar över hela Sverige och världen. Ska ni gifta er utomlands? Kul! Skicka en bokningsförfrågan så skickar jag ett prispaket skräddarsytt för er.

Utanför Stockholm läggs en milersättning på eller biljettpris för resa. Behöver jag övernatta läggs även detta till i priset.

KAN VI FÅ OREDIGERADE BILDER?

Jag lämnar aldrig ifrån mig oredigerade bilder. Det är viktigt för mig att mina bilder håller en standard som jag står för. Redigering av bilder är halva jobbet. Det är så jag sätter en prägel på bilden som förmodligen är en av anledningarna till att ni valt just mig till er bröllopsfotograf.

8484E823-A78B-4816-B1FC-A9EDAFFE1F5A.JPG
maggie-8993.jpg

HUR LEVERERAS BILDERNA?

Alla bilder levereras digitalt via ett webbgalleri. Bilderna laddas enkelt ner till er dator genom ett knapptryck med högupplösta bilder. Bilderna lagras  i 3 månader och de kan därefter komma att raderas. 

NÄR FÅR VI BILDERNA?

På bröllopsdagen skickas ett urval om cirka fem bilder. Cirka 2-8 veckor efter uppdraget skickas den stora leveransen. Hur snabbt den stora leveransen kan genomföras beror på säsong och arbetsbelastning.

wedding-3567.jpg
IMG_7340.jpg

VI VILL BOKA DIG, HUR GÖR VI?

Yaay, vad roligt! Ni börjar med att skicka en förfrågan här, är jag ledig ert datum går vi vidare med ett möte och därefter skriver ett kontrakt. Är jag inte ledig kan jag alltid tipsa om andra duktiga fotografer som kanske är lediga.

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?

Jag  har aldrig behövt avboka eller ställa in en fotografering. Men jag är människa precis som ni, om jag oturligt nog skulle bli sjuk eller något allvarligt skulle hända så ska jag göra allt för hitta en likvärdig fotograf, jag har många kontakter som jag kommer höra av mig till. 

wedding-5431.jpg
sean-benesh-uVZNXw6iYWQ-unsplash.jpg

VI VILL HA FILM OCKSÅ, SAMARBETAR DU MED NÅGON?

Om ni är ute efter bara några få filmsnuttar, så kan jag själv göra det under dagen. Men vill ni ha en hel bröllopsfilm så samarbetar jag med olika videografer. True Nature Film

tillexempel är en duo av Linn och Christopher som gör fantastiska filmer. Kontakta mig så gör vi ett paketpris för både film och foto!  

HJÄLP VI ÄR INTE VANA ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN!

Denna oron eller frågan får jag väldigt ofta. Don't worry! Jag ser till att ni känner er komfortabla och avslappnade. Jag visar hur ni ska stå och röra er. Kom ihåg vi ska ha kul, och det blir det alltid!

wedding-6707.jpg

REACH OUT

bottom of page