top of page
IMG_5319.jpg
IMG_3674.JPG
image_6487327.JPG

JAG HETER

MALIN 

Jag älskar att fotografera bröllop, att få se vänner och familj fira kärleken är något alldeles extra. Att få fånga magin i varje stund, både stora som små, möta människor jag aldrig annars hade mött är varför jag älskar mitt jobb.
 

Oavsett om du ska ha ett litet intimt bröllop i en stuga på landet eller ett stort bröllop på ett slott, är jag med och fångar er dag. Allt mitt fokus är på er och era nära och kära. Det handlar om äkta känslor, att ha kul och att skapa minnen som varar livet ut.

Fotografering har varit en stor passion ända sedan jag var liten.

Med ett foto kan du fånga ett ögonblick och behålla det för alltid. Min kamera förändrar hur jag ser världen, jag lägger märke till ljus, former, färger, texturer och människor på ett helt annat sätt. Ända sen barnsben har jag haft en kamera hängandes över axeln. Intresset kom tidigt från min pappa, som lärt mig allt jag kan. Ända sedan min första dag med honom och hans kamera har inget varit så självklart som mig och min Canon tillsammans.

Jag är inte bara fotograf, jag är en frilansande kreatör och utbildade mig till grafisk designer i San Francisco. Under de månader jag inte fotograferar bröllop, jobbar jag åt olika företag med  design, sociala medier, web och event.  Jag brinner för att hjälpa företag att utveckla sina visuella identiteter och ta deras varumärken till nästa nivå. Klicka här om du vill veta mer om vad jag gör!

REACH OUT

bottom of page