top of page

Den perfekta baren till ert Bröllop


Ultimate Guides are blog posts designed to be the best of the best. It's supposed to be the blog post to end all blog posts–everything your reader will ever need to know about the subject.


To boost the post’s SEO, include a keyword in the title.The Social Bar

The social bar är en mobil bar, som ägs och drivs av en sprudlande kvinna, Hevi. Hon ger stil till fester, evenemang och festivaler. Hevi är baserad i Stockholm men tar sig till var ni har festen. Detta livliga koncept har väckt en snabbt växande intresse till folks bröllop och fester, kärlek vid första klunken helt enkelt. Jag blev helt förälskad i denna vagn och Hevi med för den delen. Jag mötte Hevi på bröllopsmässan förra året och idag arbetar vi tillsammans på olika event.


The idea

Hur kom idén till?

Idén att starta en rullande bar kom till Hevi under pandemi när allt stod still men hon ville att det skulle fortsätta rulla. Foodtrucks vet vi alla om, men en bar på hjul saknades.


Vad bidrar The social bar med till ett event?

Enkelt! The social bar är samlingspunkten på festen, den skapar en wow upplevelse som lämnar gästerna med något att prata om, för att inte nämna alla goda drinkar.


The packages

01. The truck

Den mobila baren går att ställa var som helst. Inomhus eller utomhus, i entrén eller på dansgolvet. Var vill ni att festen ska börja?

02. The cocktail

Ni väljer drinkarna. The Social bar skakar dom.

03. The people

Ni bjuder gästerna, Socialbar får dem en kväll att minnas.


Heading #1: Why Is This Topic So Important?

Heading #2: What are the Nuts and Bolts of Your Guide?
Comments


bottom of page